Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sensurile giratorii personalizate: la intersecţia străzilor Horia, Octavian Goga şi George Coşbuc a fost plantat un brad argintiu

Reprezentanţii Primăriei anunţă că a început operaţiunea de reamenajare a sensurilor giratorii din municipiu. Acţiunea are loc cu ajutorul operatorilor de spaţii verzi. Astfel, ieri, sensul giratoriu aflat pe strada Horia la intersecţia cu străzile Octavian Goga şi George Coşbuc a intrat în atenţia echipele de lucru, care au preferat să intervină în această intersecţie într-o zi de weekend,  când valorile de trafic sunt scăzute.

Sensurile giratorii personalizate: la intersecţia străzilor Horia, Octavian Goga şi George Coşbuc a fost plantat un brad argintiu
Comentează 4

Pentru amenajarea peisagistică a fost folosită piatră decorativă albă, iar în mijloc a fost plantat un brăduţ argintiu. La final au fost instalate indicatoarele rutiere şi elemente de siguranţă reflectorizante.

Municipalitatea dă asigurări că acesta este doar începutul, fiecare sens giratoriu urmând să fie reamenajat. „Sensurile giratorii din oraş vor avea un alt aspect. Am început cu intersecţia de pe strada Horia şi vom încerca să personalizăm fiecare sens giratoriu, astfel încât să creştem atât aspectul urban cât şi gradul de siguranţă în trafic”, a declarat primarul Gheorghe Falcă.

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite