Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Senatorul Ioan Cristina sprijină administrațiile locale din județul Arad

Senatorul liberal Ioan Cristina a avut, miercuri, întâlniri de lucru cu primarii din Curtici, Macea, Grăniceri, Șimand și Socodor.

Senatorul Ioan Cristina sprijină administrațiile locale din județul Arad
Comentează 0

În cadrul întâlnirilor s-a discutat despre proiectele și planurile administrațiilor din cele cinci localități, următoarea rectificare bugetară, precum și despre sprijinul guvernamental de care au nevoie edilii locali.

„Pe 6 decembrie, Partidul Național Liberal va câștiga alegerile parlamentare, iar România va scăpa de sub blestemul PSD. În noul Parlament, majoritatea se va forma în jurul PNL și va da țării un guvern puternic, care va continua pe drumul început în 2019. De aceea este foarte important ca la București să cunoaștem care sunt proiectele administrațiilor locale din județul Arad, pentru a le putea sprijini. Dezvoltarea localităților înseamnă, implicit, și o viață mai bună pentru pentru cetățenii acestora”, a spus senatorul Ioan Cristina.

De remarcat, că astfel de întâlniri au mai avut loc și vor continua, desigur, primarii din întregul județ putând conta pe sprijinul și interesul senatorului liberal arădean.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite