Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ioan Cristina (senator PNL Arad)„Suspendarea Președintelui—o acțiune inconștientă a PSD-ului”

 La un an și jumătate de la câștigarea prin minciună a alegerilor parlamentare, PSD-ul a acaparat complet procesul decizional și ignoră, mai mult decât oricând, atât Constituția și legile țării cât și principiul separației puterilor în stat sau avertismentele primite de la partenerii externi!

Ioan Cristina (senator PNL Arad)„Suspendarea Președintelui—o acțiune inconștientă a PSD-ului”
Comentează 0

„Deși dețin majoritatea în Parlament și au reușit să investească nu mai puțin de trei Guverne, acest lucru nu este suficient pentru pretențiile dictatoriale ale lui Liviu Dragnea, care-și dorește controlul deplin și puterea absolută în România, prin încălcarea oricăror legi, regulamente sau proceduri. Așadar, în loc să se preocupe de implementarea unor reforme eficiente, de sănătate, educație și infrastructură, principala grija a PSD este destabilizarea și acapararea ultimelor instituții care funcționează independent!”, a declarat senatorul PNL, Ioan Cristina.

În spațiul public a fost lansată deja tema suspendării lui Klaus Iohannis, o măsură absolut iresponsabilă menită să accentueze pornirile dictatorile ale lui Liviu Dragnea precum și lipsa acestuia de raportare la nevoile și prioritățile românilor.

Senatorul PNL, Ioan Cristina, a accentuat faptul că „la 100 de ani de la marea Unire, liderii politici ai acutalei majorități plasează interesul de grup înaintea interesului național propunând, înaintea altor teme cu adevărat importante de dezbatere, ideea suspendării Președintelui Iohannis, o idee complet lipsită de argumente și de logică politică, și în același timp catastrofală penru imaginea României în lume”.

Senatorul PNL de Arad, Ioan Cristina, a explicat faptul că „ în arhitectura constituțională, ultimul obstacol în calea acaparării depline a puterii politice de către Liviu Dragnea este tocmai Președintele Klaus Iohannis care, prin deciziile pe care le adoptă, reușește să țină piept avalanșei de măsuri neconstituționale, orientate cu predilecție împotriva intereselor românilor și servind mai degrabă interesele financiare și politice ale găștii psd-iste! Tocmai de aceea se dorește suspendarea lui Klaus Iohannis, însă acest lucru nu va fi posibil!”

PNL se opune vehement unei eventuale suspendări a Președintelui, cosiderând că activitatea derulată de Klaus Iohannis face cinste României și românilor, din țară și din diaspora deopotrivă!

Ioan Cristina

senator PNL Arad

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite