Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Senatorul Fifor și Ciolacu, șeful PSD, vor o mică Ungarie în mijlocul României

Ca orice român care încă mai are un pic de respect față de țara asta numită România și față de Constituția ei, considerăm incalificabil gestul deputaților PSD de a trece tacit  prin Cameră proiectul de lege privind autonomia Ținutului Secuiesc. Dar cum deja ne-am obișnuit cu aceste metehne vechi, de pe vremea baronului PSD Liviu Dragnea, șeful de partid al senatorului de Arad, Mihai Fifor, dacă pe vremuri se făcea totul „noaptea ca hoții”, acum se face totul pe ascuns, mai precis tacit.

Senatorul Fifor și Ciolacu, șeful PSD, vor o mică Ungarie în mijlocul României
Comentează 0

Din ce se vorbește, senatorul Fifor nu e străin deloc de aceste practici dâmbovițene, le mai pune în aplicare și în ziua de azi, omul care iese în presă cu tot felul de acuze la adresa administrației locale arădene, cum că nu gestionează bine pandemia, cum că nu știe să dirijeze fondurile pentru acest coronavirus.

Zilele acestea, oamenii lui Ciolacu au pus la cale un plan nu tocmai curat, mână în mână cu UDMR. Acum când românii, medicii,  toate cadrele MAI, premierul Ludovic Orban și președintele Klaus Iohannis se luptă din răsputeri să trecem peste această pandemie, Ciolacu, pesediștii și UDMR-iștii s-au hotărât „să dea Ardealul înapoi Ungariei”, după cum spunea însuși președintele Klaus Iohannis.

Domnule Mihai Fifor, dacă ați fi arădean, dar ești oltean se vede de la o poștă, ți-ai da seama că aici, pe malul Mureșului, nu al Dâmboviței, naționalitățile fie maghiare, germane, sârbe sau bulgare au trăit și trăiesc în armonie. Să învățați asta domnule Fifor și ar fi indicat să-i explicați și baronului Ciolacu acest lucru. Noi cei din Arad ne dorim o Românie a noastră, iar dacă dumneavoastră, cei de pe malul Dâmboviței, vă doriți o altă Românie sau doriți o mică Ungarie în mijlocul României, totul pentru capital electoral, ar trebui să vă puneți pofta în cui.

Avem vaga curiozitate cum ați votat în Senat domnule senator, autointitulat acum câțiva ani, de Arad?

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite