Vremea Romania, Arad 12°C

Stiri Arad

Senatorul doljean Mihai-Viorel Fifor, făcut praf de fostul purtător de cuvânt al PSD Arad

Senatorul doljean Mihai-Viorel Fifor, făcut praf de fostul purtător de cuvânt al PSD Arad
Comentează 5

Senatorul doljean Mihai-Viorel Fifor se simte tot mai incomod la Arad. Deși vrea să candideze pe listele PSD Arad pentru un mandat de parlamentar, Fifor este criticat din toate părțile, chiar și de foștii colaboratori.

Flavius Ghender, fostul purtător de cuvânt al PSD Arad, a reacționat la afirmația lui Mihai-Viorel Fifor prin care acesta din urmă își manifestă iubirea față de Arad. Ghender compară, în mod ironic, declarația lui Fifor cu cea a fostului președinte american JF Kennedy – făcută acum mai bine de jumătate de secol.

"Aproape mi-au dat lacrimile de emoţie când am citit că senatorul Mihai Fifor se simte arădean şi iubeşte Aradul. La mai bine de 50 de ani după ce JF Kennedy s-a uitat la un zid şi a spus «sunt un berlinez», simt şi eu privilegiul de a trăi istoria. Dacă JFK a trăit un sentiment aşa de profund în faţa unui zid, cum să nu se amorezeze domnul senator în faţa unui oraş? Bine, dragostea asta e uşor kinky, pentru că domnul senator s-a îndrăgostit de un oraş care nu prea îi place şi care în comparaţie cu Craiova de exemplu, e înapoiat rău (aşa rezultă din declaraţiile sale publice). Sau poate domnul Fifor se simte de fapt senator de Arad, cu accentul pe senator, nu pe Arad", a scris Flavius Ghender pe rețeaua de socializare Facebook.

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite