Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

SEBIȘ OPERA CONCERT va avea loc sâmbătă, 29 octombrie, începând cu ora 19.00, la Centrul Cultural Sebiș

Evenimentul, aflat la cea de-a III - a ediție, este un spectacol specific muzicii de operă, în armonie cu arta lirică și artele spectacolului și se adresează publicului larg - amator, dar și cunoscător al genului. Acest concept propune experiențe muzicale memorabile, oferite de către o distribuție artistică profesionistă.

SEBIȘ OPERA CONCERT va avea loc sâmbătă, 29 octombrie, începând cu ora 19.00, la Centrul Cultural Sebiș
Comentează 0

Programul muzical va cuprinde uverturi, arii, duete, canzonette din cele mai celebre opere, operete, piese de balet și musical-uri, puse în scenă potrivit unei regii prealabile, cu menirea de a captiva și a încânta publicul spectator.

Spectacolul îi va avea în distribuție pe soliștii: baritonul Șerban Lupei, basul Ștefan-Ioan Muț, tenorul Adelin Ilca și basul Andres Groza, cărora li se vor alătura: soprana Amalia Preda, baritonul Geani Brad (solist la Opera Națională Română din Cluj-Napoca) și mezzo-soprana Mihaela Ișpan (solistă la Opera Națională din București). Suportul muzical va fi susținut de Orchestra Filarmonicii Arad, care îl va avea la pupitrul dirijoral pe Dan Crișan, directorul artistic al concertului.  

Prezintă: Roxana Sabău.

Accesul este liber, în limita locurilor disponibilie.

Organizatori: Primăria Orașului Sebiș, Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad.

Parteneri: Filarmonica Arad, Asociația GlobART și Corso Live Interface

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite