Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Se pare că Bacalaureatul nu este obligatoriu în USR, o demonstrează un deputat arădean!

Un nou episod din saga "Deputații spun lucruri trăznite" îl are ca protagonist pe Sergiu Vlad, parlamentar USR de Arad.

Se pare că Bacalaureatul nu este obligatoriu în USR, o demonstrează un deputat arădean!
Comentează 8

Prietenul nostru Sergiu s-a lansat într-o cruciadă politico-spirituală cu Primăria Arad, spunem şi spirituală pentru că nu ştie ce vrea, încă este în căutarea dorinței din...interiorul partidului. 

Şi ca să ne arate cât de serioasă e treaba a chinuit microfonul dintr-un interviu într-o manieră cruntă, nemiloasă, aproape că ne-a venit să-i căutăm un psihoterapeut (microfonului). Două minute şi cincizeci şi şapte de secunde durează tortura fonică a lui Sergiu, de la USR (cum îl alintă prietenii) iar la finalul interviului nici el, dar nici noi nu eram convinşi ce vrea să spună, ce vrea să facă sau dacă are cineva vouchere la cursuri de dicție şi cursivitatea ideilor.

Noroc că am primit un răspuns clar de la  Primăria Arad, după ce specialiştii lor au descifrat ce a vrut să zică Sergiulică.

Călin Bibarț, primarul interimar al Aradului a explicat următoarele....

Vă rugăm să nu faceți comparație între calitatea celor două interviuri pentru că s-ar putea ca Sergiu să se supere şi să mai facă încă unul.

Iar la final, nu putem decât să facem un apel umanitar către USR: pentru binele arădenilor nu îi mai dați la Sergiu microfonul!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite