Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Se lucrează la drumuri în zonele Ghioroc-Sâmbăteni şi Juliţa-Slatina de Mureş (FOTO)

Condiţiiţe meteo favorabile permit drumarilor să facă unele reparaţii pe drumurile judeţene. Potrivit informaţiilor furnizate de Răzvan Cadar, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, ieri se lucra pe drumul judeţean care face legătura între Sâmbăteni şi Ghioroc, drum care a preluat o parte din traficul de pe ruta Arad-Şiria, şi drumul Juliţa – Slatina de Mureş.

Se lucrează la drumuri în zonele Ghioroc-Sâmbăteni şi Juliţa-Slatina de Mureş (FOTO)
Comentează 0

„Pe DJ 708 C Ghioroc – Sâmbăteni, la pasajul peste calea ferată, au loc  lucrări de plombare cu mixtură stocabilă la rece. Aceste remedieri, ale gropilor și fisurilor apărute pe carosabil, se pretează a fi executate în perioada de iarnă, în vederea desfășurării în bune condiții a traficului rutier. Lucrările de remediere a defecțiunilor nu se pot realiza pe timp de ploaie, lapoviță sau ninsoare, iar așternerea mixturii asfaltice stocabile se face la o temperatură a solului mai mare de -5°C.

Pe DJ 707 C Julița – Slatina de Mureș, pe o lungime de aproximativ 100 de metri, au loc lucrări de consolidare a drumului, în urma cedării gabioanelor (zidurilor de sprijin din piatră brută). Acestea se realizează menținând același amplasament și aliniament al zidului vechi distrus din cauza infiltrărilor de apă, în decursul a 12 ani”, susţine Răzvan Cadar.

De menţionat că traficul rutier nu este afectat nici pe drumul Ghioroc-Sâmbăteni, nici pe drumul Juliţa-Slatina de Mureş.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite