Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Se fac paşi pentru introducerea gazului la Ghioroc        

Primăria Ghioroc se pregătește pentru introducerea gazului în comună. Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a semnat certificatul de urbanism, care va fi utilizat pentru elaborarea studiului de fezabilitate și a documentației tehnice pentru obținerea autorizației de construire.  

Se fac paşi pentru introducerea gazului la Ghioroc        
Comentează 0

„Introducerea rețelei de gaz în comuna Ghioroc și satele Miniș și Cuvin este cel mai așteptat, dar și cel mai costisitor proiect al nostru. Am analizat mai multe variante și am identificat ca soluție optimă racordarea în sistemul național de transport la conducta de înaltă presiune Vladimirescu-Lipova. Transformarea presiunii gazelor se va realiza prin intermediul unei  staţii de reglare-măsurare (SRM) amplasată la limita administrativă a comunei Păuliș, în imediata vecinătate a localității Sâmbăteni”, a declarat Corneliu Popi-Morodan, primarul comunei Ghioroc.

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a adăugat: „După investițiile majore în zona de turism care au transformat Ghiorocul în «Litoralul Vestului», introducerea rețelei de gaz este un nou proiect major care va contribui la modernizarea comunei. În continuare, muncim în echipă pentru dezvoltarea acestei zone frumoase a județului și îl felicit, pe această cale, pe primarul Corneliu Popi-Morodan pentru performanțe, viziune și determinare!”  

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite