Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Se anunță un spectacol... de zile mari, sâmbătă și duminică, la Zilele Comunei Vladimirescu

Comuna Vladimirescu se pregătește să îmbrace haine de sărbătoare la sfârșitul săptămânii. Asta, în condițiile în care, sâmbătă și duminică va avea loc o nouă ediție a Zilelor Comunei. Și, aruncând o privire asupra afișului, putem spune că se anunță un spectacol de zile mari.

Se anunță un spectacol... de zile mari, sâmbătă și duminică, la Zilele Comunei Vladimirescu
Comentează 0

Primarul Ioan Crișan susține că prin organizarea acestei sărbători nu se dorește altceva decât continuarea unei tradiții. „Îi invităm la Zilele Comunei Vladimirescu pe toți cei care doresc să vină. Nu o să le pară rău. În ceea ce ne privește, trebuie să știți că păstrăm tradiția. Evenimentul se va desfășura în Piața Bisericii Catolice, unde pe vremuri se desfășura Kirchweih-ul”, susține primarul Ioan Crișan.

În continuare, acesta a ținut să vorbească și despre căile de acces în zona care va găzdui spectacolul. „Accesul este foarte ușor. Se poate veni dinspre Via Carmina. Avem un câmp cosit unde se pot parca mașinile. De asemenea, se mai poate veni, pe strada Libertății și strada Ștefan cel Mare”, a completat Crișan.

Dacă cei mari sunt așteptați la spectacol, cei mici vor avea și ei parte de distracție, având posibilitatea să se dea în ringhișpil sau să se plimbe cu tot felul de mașinuțe.

Care este programul

Zilele Comunei Vladimirescu vor începe sămbătă, la ora 17, cu o paradă a portului popular, urmând ca la ora 18.30 să aibă loc deschiderea spectacolului. Vor urca pe scenă mai multe ansambluri folclorice, iar la ora 21 va începe concertul care va fi susținut de HG8, Anna Lesko, Danezu și Sorina Ceugea și Lidia Buble&Band.

A doua zi, de la ora 17, va avea loc o serbare la care vor participa copiii de la Școala Gimnazială și Grădinița Vladimirescu, printre cei care vor evolua numărându-se ansamblurile „Florile Mureșului” Vladimirescu, „Crișana” Oradea și interpreții Lucian Drăgan, Alexandra Drăgan, Lucian Drăgan jr., Matilda Pascal Cojocărița și Ovidiu Homorodean. „Prima zi a sărbătorii este dedicată tineretului și muzicii ușoare, iar cea de-a doua zi, muzicii populare. Aș vrea să menționez faptul că printre formațiile care vor urca pe scenă se va afla și ansamblul nostru de la Vladimirescu, «Florile Mureșului», întors recent de la Praga, unde a avut un succes deosebit. La sfârșit, vom avea un frumos foc de artificii, care va dura 12 minute”, a încheiat primarul Ioan Crișan.  

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite