Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Scrisoare de intenţie pentru preluarea clubului UTA: Simion Apreutese şi Cătălin Juncan vor să intre în acţionariat

Informaţiile apărute, zilele trecute, în presa locală cu privire la o posibilă preluare a clubului UTA de oameni de afaceri dornici să investească pentru a duce echipa în elita fotbalului românesc încep să fie confirmate oficial de cei direct implicaţi.

Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Rudolf Vizental şi Marius Grada au trimis un comunicat de presă în care fac câteva precizări cu privire la stadiul negocierilor şi la ce va urma dacă acestea se concretizează.

Scrisoare de intenţie pentru preluarea clubului UTA: Simion Apreutese şi Cătălin Juncan vor să intre în acţionariat
Comentează 0

„Referitor la apariția în spațiul public a unor discuții referitoare la viitorul clubului UTA şi la implicarea unei anumite structuri de acționariat în acest proiect, dorim să facem unele precizări:

1. Am constituit un grup de inițiativa care a înaintat actualei conduceri a clubului o Scrisoare de intenție în vederea preluării clubului UTA. Momentan, discuțiile sunt avansate, dar nu exista vreo înțelegere semnată între cele două parți, înțelegere care speram că va fi perfectata în viitorul apropiat, astfel încât implicarea pe care ne-o dorim să poată fi concretizata încă din această pauză competițională.

2. În ceea ce privește numele vehiculate în media, dorim să precizăm că în nouă structură implicare directă, la nivel de acționariat, vor avea Simion Apreutese, acționarul grupului Internaţional Alexander Holding şi Cătălin Juncan, arădean stabilit în SUA, cu afaceri în domeniul transportului şi logisticii.

În ceea ce privește celelalte două nume vehiculate, Rudolf Vizental şi Marius Grada, vor face parte din echipă care va crea, implementa şi dezvolta noul proiect, fără a avea, cel puțin pentru moment, calitatea de acționari ai clubului.

3. Astăzi, la aniversarea a 77 de ani de la înființarea clubului UŢA, suntem mândri să fim suporterii acestei echipe unice şi ne dorim că alături de toată suflarea Utista să ducem clubul la următorul nivel pentru generațiile viitoare. Le suntem recunoscători celor care, începând cu Baronul Neuman, timp de 77 de ani au pus câte o cărămidă la construcția acestei stări de spirit care este UTA, iar istoria ne responsabilizează”, se arată în comunicatul de presă trimis ieri seara de cei patru.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite