Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Întâlnire pentru UTA la Primărie

Primarul Călin Bibarţ a organizat o întâlnire pentru a discuta despre viitorul UTA-ei. Au participat toate părţile implicate în negocierile pentru preluarea clubului, negocieri care par a se fi deblocat.

Potrivit reprezentanţilor municipalităii, întâlnirea a avut loc ca răspuns la solicitările venite din partea părților implicate în negocierile privind viitorul echipei, dar și din partea multor cetățeni ai orașului, suporteri ai echipei, în vederea reluării discuţiilor.

Întâlnire pentru UTA la Primărie
Comentează 0

Întâlnirea a avut loc azi, în biroul edilului și la ea au participat Marius Grada alături de avocatul Radu Buda, din partea noilor potențiali investitori, Dan Proca din partea Suporter Club UTA și Alexandru Meszar din partea UTA-ei.

„După cum am afirmat public, mi-am arătat deschiderea față de solicitarea de a media un dialog deschis și benefic pentru clubul fanion al Aradului, UTA! Mă bucur că părțile implicate au răspuns pozitiv la disponibilitatea mea și că astăzi am putut fi gazda acestei întâlniri. Le mulțumesc pentru deschiderea arătată și cu optimism, sper ca această întâlnire să fie de bun augur pentru UTA și pentru ARAD. «Bătrâna Doamnă» trebuie să revină acolo unde îi este locul, în galeria campioanelor și cât depinde de mine, ca primar al Aradului, voi fi oricând parte constructivă din acest obiectiv!”, a declarat la finalul întâlnirii primarul Călin Bibarț.

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite