Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Schimb de experiență între patru medici șefi de secție din Fujian și omologii lor de la Spitalul Județean Arad

În urma bunei colaborări dintre administrațiile Județului Arad respectiv a Regiunii Fujian din Republica Populară Chineză, patru medici șefi de secție, de la Spitalul Provincial Fujian au susținut o video-conferință cu omologii săi din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, pe tema virusului COVID-19.

Schimb de experiență între patru medici șefi de secție din Fujian și omologii lor de la Spitalul Județean Arad
Comentează 0

De la spitalul din Arad au participat: dr. Dana Oprea, medic șef Boli Infecțioase Copii, dr. Erika Șimon Repolski, medic șef Recuperare Respiratorie, dr. Cristian Nicolescu, medic șef Anestezie și Terapie Intensivă și dr. Cătălin Hreniuc, medic șef Neurologie.

„Colegii noștri din China ne-au împărtășit din experiența lor în ceea ce privește tratamentul pacienților diagnosticați cu Covid-19. Am avut ocazia să adresăm întrebări despre metoda lor de tratament și bineînțeles despre concluziile la care au ajuns până la ora actuală. A fost un gest binevenit din partea lor și le mulțumim pentru interesul și ajutorul acordate”, a precizat dr. Cătălin Hreniuc, medic șef Neurologie și coordonator spital de campanie Expo Arad Internațional.

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite