Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Scene incredibile pe Autostrada A1: un bărbat s-a aruncat din mașină! / UPDATE: Motivul pentru care bărbatul a sărit din mașină

În urmă cu puțin timp, a fost înregistrată o solicitare la Serviciul de Ambulanță pentru Autostrada A1, unde o persoană a rămas întinsă pe asfalt. A fost alocat echipajul EMU-M C2 din Arad, care se deplasează pe sensul de mers Arad-Nădlac. 

Scene incredibile pe Autostrada A1: un bărbat s-a aruncat din mașină! / UPDATE: Motivul pentru care bărbatul a sărit din mașină
Comentează 3

Update 3 Motivul pentru care bărbatul a sărit din mașină

La audieri iubita lui, o bulgăroaică de 39 de ani, a spus că cei doi au început să se certe în maşină, din cauza geloziei bărbatului. El a ameninţat de câteva ori că sare din maşină, dar femeia a reuşit să îl oprească.

La un moment dat, femeia a fost distrasă de câinele lor, iar bărbatul a deschis rapid portiera şi a sărit. Acum medicii arădeni încearcă să îi salveze viaţa. Cei doi erau în tranzit în România şi urmau să iasă din ţară.


Update 2 Anchetă pentru vătămare corporală

S-a deschis o anchetă vizând evenimentul de pe Autostrada A1, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală. 

Practic dosarul penal este pentru fapta de vătămare și cercetările au fost demarate în acest sens. În funcție de cum evoluează starea pacientului, încadrarea juridică ar putea fi schimbată. 

Incidentul nu a fost clasificat ca și accident. 

Se continuă cercetările. Vom reveni cu detalii. 


Update 1 Ce spune Poliția

Potrivit IPJ Arad, în data de 27 septembrie, în jurul orei 11:36, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac au fost sesizați, despre un bărbat, cetățean francez, care ar fi căzut dintr-un autoturism, în mers.

Persoana a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și evaluarea stării sale.

Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii stării de fapt și luării măsurilor legale.


Este vorba despre un bărbat în vârstă de 62 ani, cetățean francez, pasager dreapta- față, care din nefericire este acum în stare comatoasă.

El a fost transportat la UPU a Spitalului Județean Arad. 

Victima a sărit din autoturism.


Scrie un comentariu

trimite