Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Scene de coşmar în timpul unei partide AMOR! Gestul partenerului a adus-o pe femeie la SPITAL!

Scene de coşmar în timpul unei partide AMOR! Gestul partenerului a adus-o pe femeie la SPITAL!
Comentează 0

Jucăriile sexuale aduc un plus de adrenalină și plăcere într-o relația, nu însă întodeauna totul se termină plăcut pentru parteneri. Acest lucru l-a simțit și o tînără de 20 de ani, Emily Georgia. Aceasta a suferit o intervenție chirurgicală complexă după ce jucăria care trebuia să îi aducă un surplus de extaz i-a rămas blocată în anus.

Emily a avut în anus o jucărie sexuală de patru inci, care a fost scoasă în urma unei intervenții chirurgicale, după ce aproape a dus-o în punctul de a avea nevoie de o pungă de colostomie. Tânăra se distra alături de partenerul ei, în momentul în care jucăria sexuală, din oțel inoxidabil, a dispărut în corpul acesteia după ce s-au înfierbîntat și bărbatul a împins-o prea tare. Preț de câteva ore a încercat să o scoată manual, însă iubitul i-a sugerat să o lase să iasă în mod natural, deoarece el trebuia să se trezească devreme dimineața următoare pentru a merge la serviciu.

O prietenă îngrijorată a dus-o de urgență la spital, unde doctorii au avertizat-o că există riscul de a-și deforma intestinul din cauza ustensilelor ascuțite. Intervenția a durat mai bine de o oră, iar radiografia arată cât de adânc se afla jucăria și cât de periculoasă a fost operația din cauza intestinului.

"Am avut o noapte obraznică în luna martie și am decis să folosim și acea jucărie, pe care nu am mai folosit-o până atunci. Cred că am fost prea entuziasmată și nu ne-am dat seamă când a fost împinsă atât de tare. Am început să mă panichez și i-am spus că trebuie să merg la spital, însă el a spus că o să iasă natural, scuzându-se că se trezește dimineață să meargă la serviciu și în următoarea secundă a plecat. Colega mea de cameră nu m-a crezut la început, dar s-a panicat tare când și-a dat seama că este adevărat", a declarat tânăra din East Preston. 

sursa: evz.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite