Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Week-end liber pentru Univ Goldiş ICIM Arad. "Încercăm să facem faţă tuturor neajunsurilor"

După succesul cu Timişoara, Univ Goldiş ICIM Arad are parte de un week-end liber. Abia sâmbăta viitoare elevele lui Jose Araujo revin în Liga Naţională, într-un meci cu Rapid Bucureşti. Singura problemă din lotul arădencelor este situaţia medicală a pivotului Ildiko Nagy. Aceasta a suferit o ruptură musculară a gambă, umrând să lipsească de pe parchet aproape o lună.

Week-end liber pentru Univ Goldiş ICIM Arad.
Comentează 0

În altă ordine de idei, oficialii grupării arădene au de rezolvat o grămadă de probleme administrative. "Ne lovim de aceleaşi probleme legate de interpretarea normelor de aplicare la noua lege a sportului. Încercăm să facem faţă tuturor neajunsurilor, care sunt de fapt la majoritatea echipelor din toate sportulrile din România. Nu se întrevede prea urgent rezolvarea acestei situaţii grele, care se va propaga o dată cu trecerea timplului, iar dacă nu se intervine la nivelul cel mai înalt lucrurile vor lua o întorsătură dramatică. Avem nevoie de unitate naţională a sportului românesc, pentru tragerea unui semnal de alarmă foarte serios, pentru ca organele guvernamentale să îşi întoarcă faţa şi spre sport, pentru a debloca situaţia în care s-a intrat. Eu cred că societatea românească trebuie educată conform dictonului: minte sănătoasă în corp sănătos, care s-a cam perimat în România. 

Ne uităm în jur şi vedem că majoritatea tinerilor români depăşesc media europeană la obezitate. Un serios semn de întrebare. Trebuie investit în sport, care înseamnă sănătate. Aş dori ca toţi conducătorii de club ce se confruntă cu această problemă să facă front comun şi împreună să găsim o modalitate elegantă şi cu fair-play să atragem atenţia în modul cel mai serios prin transmiterea unui mesaj ca sportul românesc să aibă viitor", a spus preşedintele Univ Goldiş ICIM Arad, Marcel Urban.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite