Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Scandalul alegerilor interne continuă în USR. Mihai Goțiu: „O seară amară”

Alianța USR PLUS Cluj și-a desemnat candidații la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Mihai Goțiu, parlamentar ales la ultimele alegeri, susține că dezbaterile din partid au fost făcute mai mult de fațadă. „O seară amară”, este descrierea pe care o face Goțiu. El a prins abia un loc doi pe lista de la Senat, cu șanse destul de mici de a intra în Parlament, scrie stiripesurse.ro.

Scandalul alegerilor interne continuă în USR. Mihai Goțiu: „O seară amară”
Comentează 0

„Astăzi, în Filiala USR PLUS au avut loc alegerile interne pentru desemnarea candidaților la parlamentare. Am reușit să-mi conving majoritatea colegilor din USR să mă voteze. Din păcate, am mai reușit să conving doar o mână dintre delegații PLUS (în Conferință au fost 72 de delegați de la PLUS și 48 de la USR – cum s-a ajuns aici e o poveste prea lungă). Dincolo de rezultatul votului, amărăciunea nu vine din faptul că nu i-am convins, ci că n-am avut șansa să-i pot convinge pe reprezentanții PLUS. Cu greu, am făcut rost de numerele de telefon ale unora dintre ei, să pot discuta direct, să mă prezint și să mai demontez din ”miturile” pe care unii ”binevoitori” le-au plantat în grupul lor.

În rest, toată ”dezbaterea” internă s-a limitat la o prezentare și răspunsul la câteva întrebări, cu un timp total alocat de 11 minute. La care s-au adăugat 2 minute de prezentare, în deschiderea Conferinței Județene, de astăzi. În total… 13 minute”, a scris, ieri, pe Facebook senatorul Mihai Goțiu.

Intrați AICI pentru detalii.

Foto: Facebook Mihai Goțiu

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite