Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Scandalagii implicaţi în activităţi de prostituţie şi proxenetism amendaţi de Poliţia Locală

Scandalagii implicaţi în activităţi de prostituţie şi proxenetism amendaţi de Poliţia Locală
Comentează 0

,,Recent reveniți din Italia, unde ar fi fost implicați în prostituție și proxenetism, doi concubini  au intrat în atenția Poliției Locale din Arad prin comportamentul violent manifestat în orașul nostru, unde au locuit în mai multe pensiuni, așteptând revenirea la condiții mai favorabile a ,,pieței” în care au acționat anterior sosirii în România", susțin reprezentanţii Poliţiei Locale.

P.G.I., 30 de ani, originar Ialomița și F.F.M., 37 de ani, originară din Bocșa, ambii cu domiciliul în Iași, aflați sub influența băuturilor alcoolice și puși pe scandal au fost temperați aseară cu sancțiuni contravenționale însumând 2.500 de lei de către polițiștii locali cu atribuții de ordine publică, după ce au agresat fizic și verbal o persoană fără adăpost, în stația de tramvai din proximitatea Teatrului Clasic „Ioan Slavici” și au amenințat un cuplu aflat pe o terasă din apropiere.

Un prim echipaj al Serviciului Ordine Publică 2 din DGPL s-a autosesizat imediat cu privire la conflictul respectivilor cu trei localnici izbucnit în zona Catedralei Catolice, fiind solicitat un al doilea echipaj care a intervenit imediat, despărțind cele două tabere. Deoarece culpa aparținea în totalitate compatrioților noștri reveniți din străinătate, cei doi au fost transportați la sediul poliției locale. A durat mai mult de o oră până când cuplul de scandalagii a fost  calmat prin dialogul cu polițiștii locali și ca urmare a  întocmirii unor procese-verbale de constatare și sancționare conform Legii61/1991/R, mai precis pentru săvârșirea contravențiilor de proferare de injurii și expresii jignitoare, amenințări, acte de violență și provocare de scandal.

În context, creșterea numărului de contravenienți la adresa ordinii și liniștii publice cu domiciliul în afara orașului poate fi conexată și cu fluxul sporit de persoane nerezidente care optează să rămână pentru diferite perioade de timp în UAT Arad, până la clarificarea opțiunilor pe care le au după revenirea în țară.

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite