Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Scandal monstruos cu săbii, scaune în cap şi bâte. O chelneriţă a fost bătută într-un bar

Clipe de coşmar pentru angajaţii şi clienţii unui bar din Botoşani. Doi indivizi băuţi bine au făcut scandal şi, pentru că angajaţii au îndrăznit să-i dea afară din local, s-au întors înarmaţi cu sabie şi o bâtă şi au început să lovească tot ce au întâlnit în cale. O chelneriţă şi un barman au fost răniți.

Scandal monstruos cu săbii, scaune în cap şi bâte. O chelneriţă a fost bătută într-un bar
Comentează 0

Doi fraţi în vârstă de 21 şi respectiv 33 de ani au făcut un scandal monstru într-un bar din Botoşani.

După ce au băut bine, au început să se ia fără motiv de clienţii din local. De aici şi până la scandal nu a mai fost decât un pas. Nervoşi că au fost daţi afară, bărbații au luat scaunele din bar şi au lovit în toate părţile. Înăuntru se afla chiar şi un copil.

Într-un final, cei doi scandalagii au plecat, însă după o jumătate de oră s-au întors înarmaţi cu o sabie şi o bâtă. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum unul dintre ei o loveşte pe chelneriţă şi o doboară la pământ.

"Au venit si s-au legat de clienţi. Am venit la masa sa vad care e treaba. Clienţii au spus că nu-i cunosc. Erau beti, erau drogaţi, nu stiu ce era cu ei. Ala a zis ca am vorbit urat, s-a ridicat la mine. S-a ridicat şi soţul meu şi băiatul de 10 ani şi clienţii când au văzut că sunt la pământ", a povestit chelneriţa.

Angajaţii barului au sunat la Poliţie, iar cei doi indivizi au fost reţinuţi.

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite