Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Scandal în fotbalul românesc. Un jucător de naţională a fost arestat pentru trafic de minori şi proxenetism

Un fotbalist care a îmbrăcat tricoul naţionalei a fost arestat preventiv, vineri, pentru trafic de minori, proxenetism şi influenţarea declaraţiilor.

Scandal în fotbalul românesc. Un jucător de naţională a fost arestat pentru trafic de minori şi proxenetism
Comentează 0

Petre Peniţă are 22 de ani şi este jucător în Liga a 4-a Călăraşi, la Dunărea Ciocăneşti. El a fost arestat preventiv vineri, pentru 30 de zile, sub acuzaţiile de trafic de minori, proxenetism şi influenţarea declaraţiilor. Peniţă a contestat decizia arestului preventiv, o decizie a Tribunalului Călăraşi urmând să fie luată marţi, 10 februarie. Apropiaţii îl descriu drept un băiat liniştit şi cred că a ajuns în această situaţie din cauza anturajului.

Petre Peniţă a fost în lotul de tineret Under 21 al României, el fiind convocat în 2014, cu ocazia unui trial, pe vremea când evolua la formaţia Înainte Modelu. Prestaţia de la acţiunea de selecţie şi golurile marcate la echipa de club l-au adus în atenţia unor formaţii precum Oţelul Galaţi, FC Braşov şi Gloria Buzău.

Petre Peniţă este căsătorit, are un copil născut în urmă cu câteva luni, iar soţia sa este acum însărcinată pentru a doua oară.

sursa: romaniatv.net

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite