Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ungaria - România. Scandal monstru în rândul tricolorilor

Ungaria - România. Scandal monstru în rândul tricolorilor
Comentează 0

Scandal la echipa naţională: Ciprian Marica l-a contrat pe selecţionerul Anghel Iordănescu pentru că nu a fost convocat sub "tricolor" pentru meciurile cu Ungaria şi Grecia.

Ciprian Marica nu crede in explicatiile lui Anghel Iordanescu, selectionerul explicand ca nu l-a convocat deoarece a fost accidentat si n-a mai evoluat de mai bine de jumatate de an.

"Sunt total de acord cu Iordanescu, ii respect decizia, nu am nicio problema. Nu stiu daca sunt eu cel mai bun exemplu, daca ne uitam in lot, dar chiar nu vreau sa fiu rautacios si sau dau exemplu alti colegi.

Cred ca cel mai bun motiv era sa spuna ca aceasta a fost decizia dansului. Mai sunt si alti jucatori la lot care nu au jucat si nu au avut un meci oficial pana acum.

Eu nu cred ca asta a fost motivul, ca nu am jucat. As fi vrut doar sa stie  Iordanescu ca am echipa, ca am contract.

M-am pregatit, am echipa. Altele sunt problemele acolo. In ideea de joc a dansului, nu ma vedea pe mine. Inteleg deciziile, nu trebuie explicate. Nu am nevoie sa ma ajute nimeni. Echipa nationala trebuie sa fie ajutata de cei mai buni jucatori, nu invers", a declarat Marica pentru Digi Sport.

Dragos Grigore, convocat la nationala, nu a mai evoluat de aproape un an. Fundasul a fost imprumutat de Toulouse in Qatar, la Al-Sailiya, in ultimul sezon, insa nu a prins niciun meci in Golf.


sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite