Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Scandal în faţa unui bar: Poliţia Locală a descoperit că unul dintre participanţi şi soţia sa trebuiau să stea în izolare (FOTO)

A fost scandal în toată regula, în această seară, în faţa unui bar din zona Făt Frumos. De parcă acest lucru nu ar fi fost suficient, poliţiştii locali au descoperit că unul dintre scandalagii şi soţia sa ar fi trebuit să stea în izolare la domiciliu, nu să iasă în oraş.

Scandal în faţa unui bar: Poliţia Locală a descoperit că unul dintre participanţi şi soţia sa trebuiau să stea în izolare (FOTO)
Comentează 1

„În data de 17.04.2021, dispeceratul poliției locale a fost sesizat cu privire la o altercație dintre mai multe persoane, în desfășurare în fața unui bar din zona Făt Frumos. Ajuns la fața  locului, echipajul de ordine a constat că cele sesizate se confirmă iar indivizii implicați au fost sancționați fiecare cu 200 de lei, conform Legii 61/1991, pentru provocare și participare la scandal. Surpriza a survenit abia ulterior, când verificarea prin dispecerat a persoanelor aflate în atenția DGPL a relevat că atât unul dintre participanții la conflict, cât și soția sa, care îl însoțea, figurau în izolare la domiciliu, măsura fiind instituită pentru prevenirea răspândirii virusului SARS - COV2”, susţin poliţiştii locali.

Oamenii legii mai spun că soţii „fugiţi de acasă” au fost amendați fiecare cu suma de 1000 de lei.

„Patrula de Poliție Locală a anunțat și ISU Arad care a trimis un echipaj specializat și o dubă destinată cu ajutorul căreia, cei doi soți au fost transportați, sub escortă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Judetean de Urgențe Arad. De asemenea, la fața locului a fost solicitat și un echipaj al Politiei Municipiului Arad, care a întocmit acte de constatare și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, fapta prevăzută de art. 352 Cod penal”, au ţinut să precizeze reprezentanţii Poliţiei Locale.

Sursa foto: Poliţia Locală

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite