Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sâmbăta, zi de Cinema ARTA

Sâmbăta, zi de Cinema ARTA
Comentează 0

Sâmbătă seara, iubitorii de artă și film au ieșit din casă îndreptându-și direcția spre Cinema Arta, unde au putut viziona premiera unei noi comedii românești.

Comedia intitulată „Povestea unui pierde-vară” este jucată de Alexandru Papadopol, având ca regizor pe Paul Negoescu, producător pe Radu Stancu și director de imagine pe Ana Drăghici.

Filmul este foarte bine pus cap-la-cap, toate secvențele se leagă perfect, iar povestea din spate poate proiecta cu ușurință întâmplări din viața reală. Totul se întâmplă în București și se învârte în jurul vieții întortochiate și a deciziilor nesigure luate de Petru. Petru este profesor universitar la Politehnică, are o relație deschisă cu Irina, dar în același timp se vede și cu alte fete, mai bine spus...studente. Este o comedie unde umorul este cheia principală.

Lucrul cel mai interesant a fost că după vizionare cei din sală și-au putut exprima liber curiozitățile, punând întrebări chiar actorului principal, regizorului, producătorului și directoarei de imagine, aceștia fiind aflați în sală.

Ne oprim aici cu povestitul despre întâmplările din film, deoarece vă invităm să-l vizionați și să aflați singuri povestea din spatele lui.

 

Brigitte Farcașiu

Galerie foto (51)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite