Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Salonul Mama și Copilul, în premieră la Petreceri de Vis

În premieră la Expo Arad, între 2 și 4 februarie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad organizează, în cadrul târgului Petreceri de Vis, Salonul Mama și Copilul - eveniment dedicat mămicilor și copiilor deștepți.

Salonul Mama și Copilul, în premieră la Petreceri de Vis
Comentează 0

Expozanții propun o varietate de produse, de la articole pentru viitoare mămici, trusouri botez, îmbrăcăminte, încălțăminte, cărucioare, scaune auto, jucării, premergatoare, scaune de luat masa, pătuțuri, mese de înfășat, accesorii, produse de baie și igienă corporală pentru bebeluși și copii.

Și pentru ca evenimentele din viața copilului dumneavoastră să fie perfecte, specialiștii vă vor sfătui să alegeți cele mai potrivite de invitații personalizate pentru botez, lumânări și decorațiuni florale, pachete foto-video. Specialiștii în organizarea evenimentelor oferă consiliere și sugestii conform dorințelor dumneavoastră.

Partenerul nostru este TIA carucioarbebe.ro, importator și distribuitor de articole pentru bebeluși.

Vizitează Salonul mama si copilul, la Petreceri de Vis, 2-4 februarie la Expo Arad.

 

Pentru informații suplimentare și înscrieri vă rugăm să accesați www.ccia-arad.ro, https://www.facebook.com/petreceridevisarad sau la telefon 0730.188.292, doamna Doina Vasilescu, responsabil eveniment

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite