Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Salonul Internațional Ars Fotografica Arad – 2023, Ediția a XXIII-a

Salonul Internațional Ars Fotografica Arad – 2023, Ediția a XXIII-a
Comentează 0

Asociația Foto Club Arad (fondată în 1968) vă invită să participați la Salonul Internațional Ars Fotografica Arad – 2023, Ediția a XXIII-a. Această ediție este una specială pentru că aniversăm 55 de ani de la înființarea Foto Club Arad.

Salonul are două secțiuni: liber color şi liber monocrom. 

Salonul se desfăşoară sub patronaj AAFR nr. 014/2023 , FCA nr. 1/2023 şi va fi organizat conform regulamentelor şi standardelor de organizare ale saloanelor de artă fotografică. 

Vor fi oferite câştigătorilor un număr total de 38 de premii, un premiu special aniversar acordat de Foto Club Arad și trofeul Best Author. 

Ultima zi de primire a fotografiilor este 8 octombrie 2023, iar vernisajul şi acordarea premiilor vor avea loc în data de 15 noiembrie 2023 la Sala Clio a Complexului Muzeal din Arad. 

Catalogul digital va putea fi descărcată după vernisaj.

Taxa de participare este de 50 lei sau 12 euro. Cluburile foto cu mai mult de 6 participanţi vor avea o reducere dacă vor lua legătura cu mine.

Formularul (pdf. editabil), afișul și invitația completă se pot descărca și de pe site-ul www.fotoclubarad.ro. Citiți cu atenție punctul 10 din regulament.

Succes tuturor participanților! Lumină bună!

DESCARCĂ ATAȘAMENTUL

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite