Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

SALONUL DE PRIMĂVARĂ pe simeze la Sala CLIO

SALONUL DE PRIMĂVARĂ pe simeze la Sala CLIO
Comentează 0

Cu prilejul aniversării onorabilei cifre de 65 de ani Cenaclul de arte plastice ”Ion Andreescu” a vernisat la Sala CLIO a Complexului Muzeal Arad o nouă expoziție, SALONUL DE PRIMĂVARĂ și cu această ocazie binevenită au expus 40 de artiști, prezenți cu 90 de lucrări, după cum ne-a precizat președintele asociației, pictorița Daniela Covacs.

”Salonul de Primăvară” deschis astăzi reprezintă încununarea activității creatoare a membrilor Asociației ION ANDREESCU pe parcursul ultimelor luni. Rezultatul acestei munci asidue putând fi văzut acum pe simezele Galeriei CLIO sun forma acestei expoziții, valoroase și reprezentative pentru peisajul artistic arădean”, a constatat criticul de artă Lucian |Petraș.

Cei care doresc să viziteze expoziția sau, de ce nu, chiar să achiziționeze o lucrare (sau mai multe), o pot face până pe data de 5 mai.

De menționat invitatul special, concert maestrul Florin Gherghel, a cărui vioară a reverberat subtile corespondențe în dialog estetic cu nuanțele tablourilor expuse.

 

Sara N. Dan

Galerie foto (81)


Scrie un comentariu

trimite