Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sala Regele Ferdinand a Primăriei a fost, astăzi, neîncăpătoare. Vezi din ce cauză

A fost semnat programul de colaborare din acest an între municipiul Arad și Sectorul XII – Hegyvidék din Budapesta. Evenimentul a avut loc, astăzi, în Sala Regele Ferdinand a Palatului Administrativ.

Sala Regele Ferdinand a Primăriei a fost, astăzi, neîncăpătoare. Vezi din ce cauză
Comentează 0

„Cu această ocazie, viceprimarii Levente Bognar (Arad) și Krisztina Fonti (Sectorul XII– Hegyvidék din Budapesta) au subliniat importanța acestui parteneriat și şi-au manifestat la unison  dorința de a întări această relație de colaborare, în spiritul Acordului de înfrățire, semnat în 2015”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei. Programul de colaborare din acest an cuprinde o serie de evenimente culturale. „Vorbim despre un program deversificat de spectacole, concerte şi prezentări. Unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului este expoziția artiștilor plastici din Hegyvidék ce va fi găzduită de Complexul Muzeal Arad”, se mai arată în comunicat.

Evenimentul s-a încheiat cu un concert de muzică de cameră oferit de Ansamblul „Divertimento” al Școlii de muzică „Solti György”, Sala Regele Ferdinand fiind neîncăpătoare pentru publicul venit să-i vadă la treabă pe artiștii unguri.

 

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite