Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Saga românilor numiţi "ţărani" de patronul străin continuă. Simboluri naziste apărute pe Facebook

Poliţia a demarat o anchetă după ce un video în care era surprins patronul unei firme de textile îşi umilea angajaţii a fost făcut public. Aceştia mai cercetează şi simbolurile naziste publicate de bărbat pe contul de Facebook.

Saga românilor numiţi
Comentează 0

Mai mulţi angajaţi au fost umiliţi şi înjuraţi de patronul unei fabrici de textile din Ploieşti. Înregistrarea a fost făcută publică, iar acum Poliția Prahova a demarat o anchetă.

Este vorba de Eleftherios Vanellis, așa-zisul patron al Unique Clothing din Prahova. De altfel pe contul de Facebook al bărbatului au fost publicate simboluri naziste, fapt pedepsit de legislația din România.  

Cazul a intrat și în atenția Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova care a demarat miercuri o acțiune de control la societatea respectivă.

"Până la acest moment, nu au fost depuse plângeri cu privire la incidentul filmat, care face obiectul materialului de presă și efectuează verificări în vederea lămuririi stării de fapt, urmând ca, în funcție de rezultatul acestora, să dispună măsurile care cad în competența politiei. De asemenea, ne-am sesizat și cu privire la conținutul profilului de pe rețeaua de socializare și am demarat cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevazute de art 107/2006", a declarat pentru observatorulph.ro Marian Popescu, purtător de cuvânt al IJP Prahova.


Scrie un comentariu

trimite