Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-a încheiat procedura de evaluare a managementului Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad

Un proiect de hotărâre ce vizează rezultatul evaluării finale a managementului Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad va fi supus votului consilierilor municipali în ședința de mâine a CLM.

S-a încheiat procedura de evaluare a managementului Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad
Comentează 0

Așadar, rezultatul evaluării finale, pentru perioada 2021-2023, a managementului la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad, ca fiind „satisfăcător” nota finală acordată fiind 9,28, va putea fi aprobat de consilieri.

Managerul Teatrului Clasic “Ioan Slavici” Arad, Bogdan Alexandru Costea, a depus raportul final de activitate pentru perioada 2021-2023, care a fost analizat de către Comisia de evaluare finală.

Secretariatul comisiei de evaluare finale a întocmit referate de analiză atât din punct de vedere al proiectelor culturale, cât şi din cel financiar şi al resurselor umane.

În data de 09.11.2023 a avut loc evaluarea finală a managerului în proba de interviu. În urma evaluării finale pentru perioada 2021-2023, s-au acordat note pentru proba I (analiza raportului de activitate) şi proba a II-a (susţinerea raportului de activitate) şi s-a constatat că au fost respectate clauzele din contractul de management încheiat cu municipiului Arad.

Comisia de evaluare finală a recomandat întocmirea și depunerea unui nou proiect de management la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad, rezultatul evaluării finale fiind 9,28.


Scrie un comentariu

trimite