Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

România SE CUTREMURĂ. Tânără de 22 de ani, UCISĂ cu sânge RECE de gruparea ISIS. Au chinuit-o ore în șir, apoi AU ARUNCAT-O ÎN AER

31 octombrie 2015 a fost o zi neagră pentru familiile celor 224 de oameni care au pierit deasupra insulei Sinai.

România SE CUTREMURĂ. Tânără de 22 de ani, UCISĂ cu sânge RECE de gruparea ISIS. Au chinuit-o ore în șir, apoi AU ARUNCAT-O ÎN AER
Comentează 0

Un avion al companiei rusești ”Metrojet”, care decolase din Egipt, de la Sharm el-Sheikh, cu destinația St. Petersburg, a fost ținta unui atac terorist, soldat cu moartea a sute de persoane nevinovate.

În avion se afla și Irina Olaru, o stewardeză cu origini românești, în vârstă de 22 de ani. ”Am locuit cu ea mai bine de un an. Era ca un motor, într-o continuă mișcare.

N-avea stare, veșnic agitată. Niciodată nu o vedeam fără in zâmbet pe chip”, își aduce aminte Svetlana, cea mai bună prietenă a sa. Pe 31 octombrie 2015, Irina a decolat, ca insoțitoare de bord pe cursa ”Metrojet” Flight 9268, de la Sharm el-Sheikh către St. Petersburg, Rusia. Aeronava transporta 217 turiști care fuseseră în Egipt și șapte membri ai echipajului.

Deasupra Peninsulei Sinai o bombă cu o greutate de aproximativ un kilogram avea să explodeze, detonată, așa cum se va constata, de către terorișit relaționați cu gruparea ISIS. ”Ilia, logodnicul, o aștepta pe aeroport, la întoarcere.

Urmau să se căsătorească, îi dăduse deja inelul de logodnă. Aveau să se ia în vara acestui an, dar trebuiau să găsească timp”, mai povestește Svetlana. ”Pe Ilia l-au anunțat acolo, în sala de așteptare. I s-a făcut rău”… Durerea a fost imensă, mai ales că au îngropat sicriul gol, nu mai rămăsese nimic din cadavru.

Sursa a1.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite