Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

REZULTATELE la BAC 2017, publicate pe Edu.ro. Rata de promovabilitate: 71,4%

REZULTATE BAC 2017 - edu.ro. Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a afirmat, într-o conferinţă de presă, că examenul de anul acesta nu a fost uşor. "Metodologie crează o presiune. Regret cele întâmplate în Galaţi. Condoleanţe familie. Trebuie să modificăm metodologie pentru examenul de Bacalaureat şi cea pentru Admitere la liceu", a spus acesta. 

REZULTATELE la BAC 2017, publicate pe Edu.ro. Rata de promovabilitate: 71,4%
Comentează 0

UPDATE. Conform ministrului Educaţiei, rata de promovabilitate în 2017 la Bacalaureat este de 71,4%. "Procentul este mai mare decât anul trecut, dar numărul de elevi este egal cu cel din anul trecut", a spus acesta. 

Promovarea la Bacalaureat a fost zero în mai puţin de zece licee din ţară, spune ministrul Educaţiei, Liviu Pop, precizând că acestea vor intra în lichidare la forma învăţământ liceal, urmând să continue ca şcoli generale.

"Sunt sub zece licee cu zero promovabilitate. Acestea vor intra în lichidare la forma învăţământ liceal, urmând să continue ca şcoli generale. Este vorba despre unităţi care funcţionau cu şcoală generală şi liceu în acelaşi loc", a spus ministrul Educaţiei, în conferinţa de presă în care a anunţat rezultatele acestei sesiuni a bacalaureatului.

În 13 ani, un milion de tineri nu au promovat Bacalaureatul, iar Ministerul Educaţiei caută soluţii pentru a-i ajuta sa finalizeze studiile. "Este un fel de a doua şansă pentru aceşti tineri", a afirmat Pop.

UPDATE ora 12:00: Rezultatele (înainte de contestații) pentru prima sesiune, au fost publicate 

UPDATE. În jumătate de oră notele vor fi publicate pe Edu.ro. Linkul exact la care se vad rezultate BAC 2017 este acesta: http://bacalaureat.edu.ro/IndexHarta.aspx.

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite