Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Rezultate BAC 2018 - Coșmar! Note mai mici decât anul trecut. Anunțul EDU RO

Rezultate BAC 2018 cu note de coșmar pentru elevi, primul semn negativ fiind promovabilitatea anunțată de Ministerul Educației.

Rezultate BAC 2018 - Coșmar! Note mai mici decât anul trecut. Anunțul EDU RO
Comentează 0

Vezi AICI ce notă ai luat!

67,7% dintre elevi au promovat examenul de Bacalaureat 2018, cu aproape patru procente sub promovabilitatea din 2017.

Printre județele cu cele mai scăzute rate de promovabilitate se numără Teleorman, unde doar aproximativ jumătate dintre elevi au promovat BAC 2018.

Oficial, toate notele apar online la ora 12, insa cei in cautare de rezultate BAC 2018 EDU RO vor trebui să aibă o răbdare de fier la consultarea online a notelor. Siteul bacalaureat.edu.ro va fi ”asaltat” la ora 12 de zeci de mii de elevi și părinți curioși de notele obținute la BAC.

Contestațiile după rezultate BAC 2018 EDU RO pot fi depuse tot astăzi, 4 iulie, între orele 12 și 16. Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat vor fi afișate luni, 9 iulie. Tot pe 9 iulie elevii care au terminat gimnaziul și au dat Evaluarea Națională află rezultatul admiterii computerizate la intrarea în județ.

Pentru elevii de liceu, rezultatele la BAC 2018 pot fi cruciale la admiterea la facultate (unele universități au admiteri bazate pe dosar) sau pur și simplu o notă (alte universități preferă examenul de admitere, pentru o mai bună filtrare a candidaților). Pentru cei din urmă, singura condiție este să fi promovat examenul de Bacalaureat.

Sursa

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite