Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Revoluționarul de profesie PaULICĂ, cu fluturi în stomac, pozând suav ca un fotomodel într-un lan de rapiță

Revoluționarul de profesie PaULICĂ, cu fluturi în stomac, pozând suav ca un fotomodel într-un lan de rapiță
Comentează 2

P(r)oza zilei: Revoluționarul de profesie PaULICĂ, cu fluturi în stomac, pozând suav ca un fotomodel într-un lan de rapiță.

Un proverb ancestral românesc grăiește că, atunci când Dumnezeu vrea să bată un om, îi ia numaidecât mințile și, iresponsabil, se bate apoi omul singur.

Cam așa ceva a stat treaba și cu revoluționarul de profesie Oana Paul, alintat PaULICĂ de către comuniștii noștri expirați, carele,  băgând de seamă că în aceste zile însorite de Mai nenumărate adolescente pline de coșuri pe față, sau tinere debordând de hormoni, ori imberbe ospătărițe nostalgice, sau asistente medicale dezamăgite în dragoste, ba chiar și secretare pedante, visând etern la iubirea vieții lor, cu toatele au dat iama în lanurile de rapiță, să-și facă poze subliminale, și-a șoptit și PaULICĂ în barba lui de țap bătrân, că ce-ar fi să execute și el un Foto-Shooting languros în lanul mustind de albine și feromoni erotici.

Cititorii noștri au ghicit, desigur, că pozele buclucașe au fost executate pe ritmurile Internaționalei (”Hai la lupta cea mare/ Rob cu rob să ne unim ...”), de către mamutul caucazian Mike Mish'a, tovarășul intim de ghidușii bolșevice al tomnaticului fotomodel.

 

P(r)ozeur: Vasile de Zărand

 

P.S. Deși nu am postat decât în urmă cu o oră micul meu pamflet, articolul a fost deja accesat de nenumărați cititori și aceasta mă face să cred că nu va trece o zi și ”Mein liebster Feind” (”Cel mai iubit dușman al meu”), groful Lajos de Zerind, pizmaș pe traficul site-ului www.arq.ro cum îl știm, se va grăbi să vină cu replica! Sper însă din suflet, așa ca între noi, aristocrații, ca notoriul Lajos de Zerind să nu-și murdărească sângele albastru, amestecându-se printre proletari și, Doamne apără și ferește, să nu se molipsească de apucăturile vulgare ale clasei muncitoare și să se pozeze și dânsul într-un lan de maci sau de lavandă, și nici măcar de floarea-soarelui ! Căci, după cum bine se știe, obrazul subțire cu cheltuială (și maniere alese!) se ține!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite