Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Revelion 2019, în paşi de ...dance - VEZI PROGRAMUL EVENIMENTELOR!

Primăria Municipiului Arad şi Centrul Municipal de Cultură Arad, are deosebita plăcere de a vă invita să petreceţi noaptea de Revelion la kilometrul 0 al municipiului. Trecerea în noul an va fi marcată, conform tradiţiei, cu un concert şi un impresionant show de artificii.

Revelion 2019, în paşi de ...dance - VEZI PROGRAMUL EVENIMENTELOR!
Comentează 0

Spectacolul din Piaţa Revoluţiei va începe la ora 22.00, pe 31 decembrie 2018. Pe scenă vor urca trupa Fantazia şi  Kamelia, artista care a devenit cunoscută în urma colaborării cu Puya.

Invitați speciali ai Revelionului 2019 de la Arad sunt Goombay Dance Band, o trupă de origine germană care a luat naştere în 1979. Muzica lor are un sunet distinctiv (oarecum similar cu cel al trupei Boney M), un amestec de soca, calypso și western pop. Grupul a cunoscut succesul  la începutul anilor '80 cu hituri precum "Sun of Jamaica", "Seven Tears" și "Aloha-Oe, Until We Meet Again".

Principala atracție pentru sutele de arădeni care aleg să vină în fiecare an pe platoul din faţa Palatului Administrativ este fără îndoială show-ul de artificii care ne vom asigura că va depăşi toate aşteptările.  

Programul evenimentelor organizate de Centrul Municipal de Cultura Arad in luna Decembrie

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite