Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Revanşă: Gloria Lunca Teuz Cermei - Şoimii Lipova 3-0

Revanşă: Gloria Lunca Teuz Cermei - Şoimii Lipova 3-0
Comentează 0

Finalul rundei secunde din seria a IV-a eşalonului 3 a adus derbyul arădean dintre Gloria Lunca Teuz Cermei şi Şoimii Lipova. Un joc la îndemâna gazdelor, care s-au impus la scor de neprezentare. O primă repriză echilibrată, cu ocaii de ambele părţi, Sulea în câteva rânduri şi Popa pentru gazde, respectiv Piţ, Trabalka sau Vasnic pentru oaspeţi negăsind drumul spre gol. Lipova rămâne în 10 oameni, după ce în minutul 37 Calvin a fost eliminat după un fault în postură de ultim apărător. 

Şoimii resimt lipsa unui jucător, iar Suslak deschide scorul în minutul 57. După doar 60 de secunde conturie se încheie, Sultea majorând diferenţa. În minutul 77 Vasiu face 3-0. Cermeiul adună 4 puncte după 2 runde, în urma unui derby în care totul a fost ecilibrat când în teren se juca 11 la 11. După eliminarea lui Calvin lucrurile s-au simplificat, şi victoria a venit ca ceva normal. O revanşă a Cermeiului după eşecul din Cupă, împpotriva Lipovei.

Cermei: Bodea – Rogojanu, Cotoc, Nistor, Suslak – Mager (Moraru), Ianc, N. Varga (Aldan), Diarra (Brânduşe) – Buia (Bubuş), Sulea

Lipova: Iliescu – Mandache (Kocsis), Calvin, Vasiu, Stoin – Piț (Jichici), Bier, S. Popa (Filimon), Copil – Vasinc, Trabalka (Lăcustă)
........................................................................................
„Felicit întreaga echipă pentru atitudine, a fost o victorie muncită. E drept, am și avut superioritate numerică timp de 60 de minute, a contat mult. Calvin era o piesă importantă în dispozitivul apărării, dar am avut ocazii mari și când am fost 11 la 11, mari de tot chiar. Dar, sigur că în superioritate am putut face un joc și mai bun. Am meritat victoria Mergem următoarea etapa la Craiova, vrem să ne jucăm șansele și să scoatem tot un rezultat bun”, a menționat Radu Anca, antrenorul Gloriei Lunca Teuz Cermei.

„Trebuia să se întâmple odată și odată și acest prim eșec al anului, dar cât timp am fost 11 contra 11 am stat destul de bine. Până la urmă, eu sunt principalul vinovat pentru înfrângerea de azi, pentru că nu mi-am respectat principiile. În plus, nu am reușit să-i fac să înțeleagă că meciul de Cupă nu conteză absolut deloc și am făcut și greșeli tactice. Am pregătit ceva la antrenamente dar, din păcate, unii jucători se cred mai deștepti decât antrenorii. Iar asta nu e bine, pentru că pierdem puncte, timp, muncim degeaba și nu avem rezultate și satisfacții. Sper să nu mai fac greșeala asta de acum înainte”, a explicatantrenorul Lipovei, Flavius Sabău.


Scrie un comentariu

trimite