Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Reprezentanții IȘJ Arad și ai Direcției Educație a Raionului Anenii Noi au semnat un acord de cooperare

Inspectoratul Școlar Județean Arad, reprezentat de inspectorul școlar general Marius Gondor, a încheiat  recent un acord de cooperare internațională cu Direcția Educație a Raionului Anenii Noi din Republica Moldova.

Reprezentanții IȘJ Arad și ai Direcției Educație a Raionului Anenii Noi au semnat un acord de cooperare
Comentează 0

Acordul reglementează modurile de cooperare între cele două părți semnatare  în scopul promovării valorilor comune, a tradițiilor care ne leagă și a intereselor identice. Sunt preconizate acțiuni comune care să valorifice potențialul destinatarilor educației din cele două zone geografice, bazate pe principiile egalității de șanse și a accesului la o educație și o formare de calitate.

„Cele două instituții partenere vor iniția proiecte și programe comune, concretizate în manifestări variate, ca de exemplu sesiuni, simpozioane, conferințe, schimburi de experiență, tabere tematice sau cursuri de formare. Acordul încheiat între Inspectoratul Școlar Județean Arad și Direcția Educație a Raionului Anenii Noi din Republica Moldova este o concretizare a protocolului colaborare între  Ministerul Educației Naționale al României  și Ministerul Educației al Republicii Moldova”, susțin reprezentanții IȘJ Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite