Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Repetiția generală de dinaintea ”migrării” spre vremea mai bună din Spania

Avantajul de a avea un teren sintetic

Repetiția generală de dinaintea ”migrării” spre vremea mai bună din Spania
Comentează 0

” Să nu ne lovim” au fost primele cuvinte rostite între ei de către antrenorii celor două echipe, UTA și Gloria Lunca Teuz Cermei. Atâta mai trebuia, când formele pentru cei 24 de jucători ai UTA-ei erau deja întocmite pentru deplasarea în cantonamentul din Spania. Mai ales că noua achizițe a arădenilor Adili suferă de o enterocolită ce l-a ținut la pat ieri.

Mai clară în acțiuni prima formulă foslosită de Laurențiu Roșu , ieri pe sinteticul de pe Șega a reușit să conducă în minutul 50 cu 2-0 prin reușita de excepție a lui Burlă dintr-o lovitură liberă la vinclu , în minutul 25 și prin golul ciudat al lui Strătilă înscris cu exteriorul piciorului în colțul lung al porții lui Rusu. Au urmat înlocuirile în serie de ambele părți ,” sămădăii” lui Mircea Aslău reușind egalarea  prin Suslak , după ce Varga marcase pentru 1-2 în urma unei neatenții a portarului Mara. Petre putea face diferența pentru UTA , însă penalty-ul executat de către el a fost ” ghicit” de Rusu.

Meciul s-a disputat pe  ger, iar sinteticul de pe Șega a prezentat unele portiuni înghețate, dar ne întrebăm ce ar fi fost dacă acesta nu exista.

Brigada de arbitri ,cu  Tudor Jurcă ajutat de Alina Mihoc și Paul Ardelean, a oficiat corect acest meci disputat între două echipe de jucători conștienți că orice încercare de manifestare a orgoliilor nu putea duce decât la accidentări.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite