Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Remus Guțu renunță la funcția de prim-vicepreședinte al PNL Arad

Remus Guțu renunță la funcția de prim-vicepreședinte al PNL Arad
Comentează 1

Remus Guțu, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad și prim-vicepreședinte al PNL Arad, a anunțat, luni, că demisionează din funcția deținută la partid.

Nemulțumirea acestuia este legată de faptul că atât el, cât și mai mulți foști membri ai PP – DD Arad (care în toamna lui 2014 l-au urmat pe Guțu în PDL) nu se mai regăsesc pe locuri eligibile pe listele pentru alegerile locale din vară. Mai mult, Remus Guțu spune că a ajuns să fie pus pe locul 19 al listei de consilieri județeni ai PNL Arad.

În replică, liberalii arădeni au transmis un comunicat de presă în care se arată:

Constatăm, cu surprindere, că domnul Romulus Remus Guțu a declarat, în urma unei conferințe de presă, că demisionează din toate funcțiile politice deținute în cadrul PNL Arad. Totodată, constatăm, cu părere de rău, că motivele transmise opiniei publice de către domnul Guțu, potrivit cărora acesta s-ar regăsi pe poziția nr. 19 pe lista candidaturilor PNL Arad pentru alegerile locale din 5 iunie 2016 la Consiliul Județean Arad, sunt complet eronate!

Menționăm că PNL Arad nu a stabilit pozițiile candidaților de pe listele pentru Consiliul Județean Arad, iar acestea vor fi stabilite conform statutului, în urma unei ședințe a Comitetului Județean Executiv.

În același timp, la sediul PNL Arad nu a ajuns până în acest moment niciun document prin care domnul Romulus Remus Guțu să-și anunțe demisia din vreo funcție deținută în cadrul partidului.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite