Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Remiza nimănui: UTA II – Gloria Lunca Teuz Cermei 0-0

Remiza nimănui: UTA II – Gloria Lunca Teuz Cermei 0-0
Comentează 0

În C4 doar Sebişul, dintre echipele arădene, mai ţin steagul sus. Cermeiul, după un start fulminant, s-a întors la condiţia de nou-promovată, în timp ce UTA îşi chinuie tinerii în acest eşalon. Ieri, alb-roşii au primit vizita Cermeiului într-un joc ce se anunţa interesant, cu importanţa punctelor pentru ambele formaţii. S-a terminat însă cum s-a început, cu un 0-0 care nu mulţumeşte pe nimeni. Poate doar adversarele celor 2 din partea inferioară a clasamentului.

O primă repriză destul de modestă, cu ocazii doar în dreptul lui Wild respectiv Sălăjan şi Suslak. În partea secundă Aldan avea să marcheze (min 51) dar golul a fost anulat pe motiv de offside. A fost mitanul oaspeţior care au forţat mai mult, dar Suslak, Bulza sau Cotoc nu au găsit cele mai bune soluţii pentru a deschide scorul. De partea cealaltă Vlad şi Copaci l-au pus la încercare pe Rusu. O remiză echitabilă, dar care, aşa cum spuneam, nu ajută la nimic.

UTA II: Mara – Costin, Celea, Wild, Copaci – Gîrbiță, Dobrean (Coadă) – Stahl (Ghergar), Vlad, Ungurianu (Ignea) – Covaci

Cermei: Fl. Rusu – Popa, Petrache, Calvin, Suslak – Coșa, Cotoc, Diarra, Aldan (Morar) – Sălăjan (V. Brînduşe), Bulza (F. Brînduşe).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide