Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Sebişul e lider, eşecuri pentru UTA II şi Cermei

C4: Sebişul e lider, eşecuri pentru UTA II şi Cermei
Comentează 0

După ce vineri Naţional Sebiş a deschis etapa în C4 cu un succes important, celelalte 2 reprezentante ale Aradului în acest eşalon au suferit eşecuri în această rundă.

Gloria Cermei – CSM Școlar Reșița 0-2

Deşi au dominat prima repriză, gazdele şi-au trecut în cont prima ocazie importantă după o jumătate de oră de joc, prin Vereş. După care repriza a fost încheiată de şansa lui Bulza. Lucrurile se schimbă radical în ultimul sfert de oră. Mai întâi fundaşul Cermeiului, Gurban, avea să ia al doilea galben, şi implicit să fie eliminat (min. 74). La 6 minute de la acest eveniment reşiţenii deschid scorul prin Bolescu la o gafă a nou-intratului Cotoc. Iar în prelungiri oaspeţii mai dau un gol prin Covit, la o nouă eroare a unui jucător al gazdelor, respectiv portarul Rusu. Reşiţa pleacă acasă cu 3  puncte nesperate, după un meci plin de erori impardonabile ale gazdelor.

Cermei: Fl. Rusu – Petrache, Calvin, Gurban, Suslak (Popa) – Coșa, Nistor, Vereș (Cotoc, Brânduşe), Aldan – Bulza (Sălăjan), Diarra. 

.................................................

Cetate Deva – UTA II 1-0

Junii UTA-ei nu au jucat deloc rău la poalele cetăţii din Deva, dar au revenit acasă tot cu mîna goală. Ungurianu şi Raţ au irosit primele şanse pentru alb-roşii, după care gazdele beneficiază de un penalty, apărat de protarul arădean Mara (min. 34). La 8 minute de la reluare devenii deschid scorul prin Vaştag. Pe fondul unui teren greu Trabalka ratează o imensă şansă de ealare în minutul 77. Arădenii puteau smulge un punct în prelungiri, dacă Ignea nu trimitea la o palmă de colţul porţii gazdelor mingea primită de la Ghergar. UTA e la 8-lea eşec stagional, şi alb-roşii gâfâie din ce în câîe mai greu în C4.

UTA II: Mara – Costin, D. Lazăr, Wild, Copaci – Coadă, Gârbiță – Ghergar Vlad, Ungurianu (Trabalka) – Ignea.
............................................

CLASAMENT C4
1 Sebiş 21 p
2 Galda 19
3 Reşiţa 18
4 Ripensia 16
5 Lugoj 15
6 Poli 14
7 Ighiu 12
8 Cermei 11
9 Deva 10
10 Alba Iulia 9
11 Pandurii 9
12 Giarmata 9
13 Becicherec 9
14 UTA 3

Etapa viitoare (3-6 noiembrie): UTA II – Cermei, Sebiș – Pandurii II, Ighiu – ACS Poli II, Lugoj – Galda, Ripensia – Becicherec, Reșița – Unirea Alba Iulia, Deva – Giarmata.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide