Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Regula de două ore, secretul folosit de Einstein pentru a fi mai productiv

În zilele noastre, unii oameni consideră că timpul petrecut „făcând nimic” ca fiind neproductiv, dar experiența minților strălucite și a studiilor dovedesc contrariul. 

Regula de două ore, secretul folosit de Einstein pentru a fi mai productiv
Comentează 0

Lui Albert Einstein i-a plăcut să lenevească timp de câteva ore. Și-a imaginat că navighează pe un val de lumină cu viteză, iar pentru el, valul părea înghețat, ceea ce l-a determinat în cele din urmă să creeze celebra teorie a relativității. Charles Darwin a practicat această metodă și a folosit așa-numita sa „cale de gândire” pentru a se cufunda în propriile gânduri și a reflecta.

elefant.ro%20

Albert Einstein a avut multe experimente de gândire. De exemplu, pentru a sa teorie a relativității generale, el a efectuat experimente imaginare care constau într-o persoană care cădea de pe acoperiș și accelera ascensoarele. Cele mai cunoscute teorii ale sale, care au pus bazele fizicii moderne, au fost doar o parte din imaginația sa. Putem urma exemplullui Einstein și putem efectua experimente folosindu-ne propria imaginație.

Lasă-ți mintea să rătăcească

Faceți-vă timp pentru a vă opri, a gândi și a analiza unde vă aflați în viață, să înțelegeți dacă sunteți mulțumit de obiective propuse și identificați care sunt planurile voastre. Vă poate face mai productiv atunci când sunteți obligat să vă ocupați de situații non-standard sau să veniți cu idei creative.

Citește continuarea pe tabu.ro


Scrie un comentariu

trimite