Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Reconsul se va ocupa de întreţinerea şi reparaţia fântânilor artezine, bazinelor ornamentale, cişmelelor şi tâşnitorilor din municipiu

Proiectul de hotărâre privind aprobarea unor măsuri pentru reglementarea Serviciului de întreținere și reparații fântâni arteziene, bazine ornamentale, cișmele și țâșnitori de apă din domeniul public al Municipiului Arad a fost pus, începând de ieri, la transparenţă.

Reconsul se va ocupa de întreţinerea şi reparaţia fântânilor artezine, bazinelor ornamentale, cişmelelor şi tâşnitorilor din municipiu
Comentează 0

„Proiectul de hotarâre se referă la aprobarea Studiului de fundamentare nr. 31.123/Z2/11.04.2023 privind necesitatea și oportunitatea înființării Serviciului de întreținere și reparații fântâni arteziene, bazine ornamentale, cișmele și țâșnitori de apă din domeniul public al Municipiului Arad, prezentat în Anexa 1, care face parte integrantă din prezenta hotărâre şi aprobarea gestiunii Serviciului de întreținere și reparații fântâni arteziene, bazine ornamentale, cișmele și țâșnitori de apă din domeniul public al Municipiului Arad prin gestiune directă, prin modalitatea atribuirii directe a Serviciului către S.C. Recons S.A. De asemenea, se aprobă înființarea Serviciului de întreținere și reparații fântâni arteziene, bazine ornamentale, cișmele și țâșnitori de apă în Municipiul Arad şi a Regulamentului nr. 31.234/Z2/11.04.2023 de administrare a Serviciului de întreținere și reparații fântâni arteziene, bazine ornamentale, cișmele și țâșnitori de apă din domeniul public al Municipiului Arad, prezentat în Anexa 2, care face parte integrantă din prezenta hotărâre, cât şi aprobarea încredințării directe a Serviciului de întreținere și reparații fântâni arteziene, bazine ornamentale, cișmele și țâșnitori de apă din domeniul public al Municipiului Arad la S.C. Recons S.A., conform prevederilor art. 31 alin. (1) din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice, cu modificările și completările ulterioare.

Se aprobă Caietul de sarcini nr. 31.321/Z2/11.04.2023 privind atribuirea directă către Operatorul S.C. Recons S.A. a Serviciului de întreținere și reparații fântâni arteziene, bazine ornamentale, cișmele și țâșnitori de apă din domeniul public al Municipiului Arad, prezentat în Anexa 3, care face parte integrantă din prezenta hotărâre. Se aprobă Contractul de servicii privind Serviciul de întreținere și reparații fântâni arteziene, bazine ornamentale, cișmele și țâșnitori de apă din domeniul public al Municipiului Arad, prezentat în Anexa 4, care face parte integrantă din prezenta hotărâre şi se aprobă cuantumul tarifelor pentru prestarea serviciului de întreținere și reparații fântâni arteziene, bazine ornamentale, cișmele și țâșnitori de apă din domeniul public al Municipiului Arad, conform Anexei nr. 05 la Caietul de sarcini nr. 31.321/Z2/11.04.2023 cât şi a cuantumului prețurilor pieselor de schimb necesare pentru prestarea serviciului de întreținere și reparații fântâni arteziene, bazine ornamentale, cișmele și țâșnitori de apă din domeniul public al Municipiului Arad, conform Anexei nr. 06 la Caietul de sarcini nr. 31.321/Z2/11.04.2023”, susţin reprezentanţii Primăriei.

Documentaţia poate fi consultată: pe pagina de internet a instituţiei, accesând acest link, la sediul instituţiei, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, luni, marți, miercuri între orele 08:30 – 15:30, joi între orele 08:30 - 17:30, vineri între orele 08:30 - 14:00. Proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Serviciul Relaţii cu Publicul al instituţiei.

„Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până la data de 01 05 2023 prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituţiei, la acest link, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: dezbaterepublica@primariaarad.ro sau prin poştă, pe adresa Primăriei Municipiului Arad, Bulevardul Revoluţiei, nr. 75.

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare vor fi publicate pe pagina de internet a instituţiei, aici.

Nepreluarea recomandărilor formulate şi înaintate în scris va fi justificată în scris. Pentru cei interesaţi există şi posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociaţie legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituţie publică până la data de 01 05 2023”, mai susţin edilii.

Foto: Arhiva

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite