Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Realocări de sume la Pleșcuța

Realocări de sume la Pleșcuța
Comentează 1

Consilierii județeni au aprobat solicitarea comunei Pleșcuța de mutare a sumei de 80.000 de lei de la obiectivul „Construire capelă în comuna Pleșcuța” la alte două obiective: suplimentare cu 20.000 de lei pentru Reabilitare bloc locuințe, respectiv cu 60.000 de lei pentru Reabilitare dispensar uman.  
„Suma repartizată inițial, de 400.000 de lei, rămâne aceeași, doar 80.000 de lei se realocă, de la un obiectiv de investiții, suplimentându-se alte două investiții. Practic, la solicitarea administrației locale din Pleșcuța, am aprobat mutarea acestor bani. Ținem cont de doleanțele comunităților locale, suntem alături de cetățeni, sprijinim proiectele care le îmbunătățesc nivelul de trai”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad. 
„Am considerat prioritare atât finalizarea reabilitării dispensarului uman, care deservește întreaga comună, cât și repararea acoperișului la blocul de locuințe destinat specialiștilor. Avem o colaborare bună cu Consiliul Județean și am găsit înțelegere în mutarea acestor sume spre obiectivele prioritare”, a afirmat Viorel Groza, primarul comunei Pleșcuța.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite