Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Răzvan Cadar și Ionel Bulbuc, aleși vicepreședinți ai Consiliului Județean

Răzvan Cadar și Ionel Bulbuc, aleși vicepreședinți ai Consiliului Județean
Comentează 0

Consiliul Județean și-a întregit conducerea, Răzvan Cadar și Ionel Bulbuc fiind aleși vicepreședinți și, împreună cu președintele Iustin Cionca, vor conduce Consiliul Județean în următorii patru ani. „Prin votul de astăzi, atât privind întregirea Consiliului Județean cât mai ales alegerea celor doi vicepreședinți putem spune că actualul executiv își desfășoară activitatea la capacitate normală. De acum, timp de patru ani, vom face administrație, ne vom onora promisiunile și vom concretiza proiectele pe care le avem, vom elabora proiecte noi, prin care să răspundem așteptărilor arădenilor, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Consiliul Județean este în componență completă după ce doamnele Cristina-Denisa Ciorogar și Talida Pop au depus jurământul, întregind astfel la 32 numărul consilierilor județeni.

Și componența comisiilor a fost completată, Cristina Ciorogar fiind cooptată în Comisia Juridică, iar Talida Pop în cea de Relații externe și turism. 

 

Răzvan Cadar, confirmat în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Arad!

 

Răzvan Cadar, consilier județean ales pe listele Partidului Național Liberal, a fost astăzi confirmat în funcția de vicepreședinte al CJA, fiind ales cu 24 de voturi. Răzvan Cadar a deținut funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean din februarie 2019, până la data alegerilor locale, 27 septembrie 2020. În plan politic, Răzvan Cadar este secretar general al organizației județene PNL Arad.

„Doresc să vă mulțumesc pentru votul acordat astăzi, o confirmare a încrederii pe care au avut-o arădenii în noi, în 27 septembrie.

Votul din 27 septembrie, consolidat în această ședință, înseamnă în primul rând responsabilitate și o obligație față de arădeni în următorii patru ani. Știm ce să facem, cunoaștem necesitățile județului, avem proiecte, cât și experiența necesară de a le pune în practică, vom găsi și fondurile necesare, așa cum am făcut și în mandatul 2016-2020.  

 Îl felicit pe colegul meu, Ionel Bulbuc! Sunt convins că împreună cu el, cu Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, și având sprijinul consilierilor județeni și al aparatului administrativ vom face o echipă bună. Vom continua proiectele în cele două domenii prioritare: sistemul sanitar și infrastructura rutieră, dar fără a neglija celelalte domenii în care Consiliul Județean își desfășoară activitatea: protecția copiilor și a persoanelor vulnerabile, siguranța cetățeanului, cultura, turismul!

În următorii patru ani vom continua să modernizăm infrastructura rutieră a județului, pentru a avea o mobilitate mai mare, o viteză de deplasare mai bună, dar în primul rând o siguranță a traficului rutier. Proiecte avem! Va trebui să găsim finanțare pentru acestea. Sunt convins că vom găsi soluții, vom atrage fonduri pentru continuarea modernizării drumurilor, iar principala sursă va rămâne tot aceea a fondurilor europene.

Duminică, 6 decembrie, avem de făcut încă un pas important, care să consolideze și mai mult încrederea de care se bucură, la Arad, Partidul Național Liberal! Cu un Guvern care sprijină Aradul, apreciază munca noastră și respectă arădenii, vom putea mult mai ușor să concretizăm proiectele pe care le avem. Avem nevoie de un Guvern liberal puternic și stabil, un partener de încredere pentru un Arad prosper!”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

 

Ionel Bulbuc:

„Ca om de cultură, îmi doresc să insistăm pe dezvoltarea obiectivelor culturale arădene”

Ionel Bulbuc a fost ales vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, cu 24 de voturi, întregind astfel echipa care va conduce destinele județului în următorii patru ani. Cu experiență în administrația locală, fiind consilier municipal și viceprimar al Aradului, cât și director al Centrului Cultural Județean, Ionel Bulbuc își propune o atenție specială asupra evenimentelor culturale arădene.

„Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o prin votul dumneavoastră de astăzi! Mă onorează și, în egală măsură, mă obligă! Îmi doresc să avem un mandat cu multe proiecte, cu realizări, cu activități care să convingă arădenii că aici, la Consiliul Județean, se muncește bine pentru ei. Ca vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, îmi asum Proiectul pentru Arad, cu care președintele Iustin Cionca a câștigat alegerile in 73 dintre cele 78 de unități administrativ-teritoriale din județ, în 27 septembrie.

Suntem într-un mandat în care Coronavirusul devansează toate celelalte obiective. Viața și sănătatea arădenilor sunt pe primul loc, consumă resurse de energie și de bani. Dincolo de această luptă permanentă pentru sănătate, prioritare sunt fondurile europene pentru investițiile în infrastructura rutieră și medicală, respectiv construirea celor cinci spitale noi și modernizarea a încă 200 km de drumuri județene. Dar, ca om de cultură, actor, director al Centrului Cultural Județean Arad, îmi doresc să insistăm și pe dezvoltarea obiectivelor culturale arădene care conferă personalitate și atractivitate județului. Nu în ultimul rând, mă implic în ceea ce înseamnă turismul de weekend în județul Arad, pentru a pune în valoare Aradul frumos și în ochii arădenilor, dar și în ochii celor străini de Arad”, a afirmat Ionel Bulbuc.

Galerie foto (85)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite