Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Răzvan Cadar: „Drumul Socodor-Nădab va scoate traficul greu din Chişineu-Criş, pe relația Vama Vărșand-Nădab”

Răzvan Cadar, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, a vizitat ieri şantinerele mai multor drumuri din zona Chişineu-Criş. De menţionat că drumul Socodor-Nădab, o adevărată şosea de centură a oraşului, va scoate traficul greu din Chişineu-Criş. Potrivit lui Cadar, oraşul reprezintă un pol economic important al judeţului, iar primarul Flavis Chereji este un primar cu viziune.

Răzvan Cadar: „Drumul Socodor-Nădab va scoate traficul greu din Chişineu-Criş, pe relația Vama Vărșand-Nădab”
Comentează 1

„Chișineu-Criș este un pol economic important al județului nostru. Consiliul Județean contribuie la dezvoltarea orașului și a regiunii, dar și la creșterea confortului cetățenilor, prin mai multe proiecte.

Împreună cu primarul Flavius Chereji, am vizitat șantierele drumurilor Curtici-Macea-Sânmartin, Sânmartin-Socodor și Socodor-Nădab, proiecte finanțate din fonduri transfrontaliere, drumuri care leagă Chișineu-Crișul de celelalte orașe aflate în proximitatea frontierei: Curtici, Pecica și Nădlac.

O mențiune specială o reprezintă drumul Socodor-Nădab, în fapt o șosea de centură a orașului Chișineu-Criș, care va scoate traficul greu din oraș, pe relația Vama Vărșand-Nădab și care va scurta legătura externă a zonei industriale Nădab.

Am discutat și despre Strategia de dezvoltare a orașului pentru perioada 2021-2027, despre proiecte pe care dorim să le includem și în strategia Consiliului Județean. Chereji este un primar cu viziune, un primar care dorește să construiască și să valorifice potențialul orașului Chișineu-Criș. Împreună cu președintele Iustin Cionca și vicepreședintele Ionel Bulbuc suntem partenerii administrațiilor din județ pentru că ne dorim să implementăm proiecte care să continue dezvoltarea Aradului”, susţine Răzvan Cadar.

Sursa foto: Facebook Răzvan Cadar

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite