Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Război fratricid între două OPEL-uri pe B-dul Revoluției

Război fratricid între două OPEL-uri pe B-dul Revoluției
Comentează 3

În seara zilei megaghinioniste de marți, 2 iunie, în jurul orei  ultrafatidice 21,00, conducătorul unui OPEL CORSA, un șofer inocent (19 ani), adică lipsit de experiență, care fusese parcat cu automobilul pe B-dul Revoluției, pe undeva în față la San Paolo Bank, a intenționat la un moment dat să iasă din parcare, rulând autoturismul cu spatele  dar și, simultan, visând surescitat că în curând va putea să-și ducă prietena la Cinema ARTA, unde vor viziona filmele direct din mașină, numai că, fermecat de mirajul cinema-ului în aer liber + iubită sedusă + hormoni în exces, imberbul conducător auto nu a băgat de seamă că dinspre Mc Donald s vine destinul potrivnic sub chipul și asemănarea unui alt OPEL, care l-a și lovit în partea stângă spate, după care ultimul OPEL a fost proiectat într-un stâlp de iluminat (... începători cu bulină galbenă?!) de pe cealaltă parte a șoselei.

Din fericire, în urma luptei fratricide, nimeni nu a fost rănit, iar junele șofer debordând de testosteron din Opel Corsa are toate șansele să-și ducă, desigur, cu mașina, iubita în acest weekend la film în gradina de vară de la Cinema ARTA.

 

Iată și versiunea, cu mult mai prozaică, după părerea mea, a Biroului de Presă al IJP Arad:

 

”Un tânăr de 19 ani, din Arad, nu s-a asigurat corespunzător la ieșirea dintr-o parcare de pe Bulevardul Revoluției, sens de mers către Teatru, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Arad.
Autoturismul care nu s-a asigurat la ieșirea din parcare a ricoșat într-un alt autoturism, condus de un arădean de 19 ani.

În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorilor auto a rezultat o alcoolemie de 0,63 mg./l. alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 42 de ani, pe numele lui fiind întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.
De asemenea, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Tânărul de 19 ani, responsabil de evenimentul rutier a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioada de 2 luni”.

 

Vasile de Zărand

Galerie foto (13)


Scrie un comentariu

trimite