Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Rapsodie de Enescu în ritmuri de ”Samba” si ”Pop”, ieri, la UTA- Ripensia

UTA - Ripensia Timișoara 2-1

Rapsodie de Enescu în ritmuri de ”Samba” si ”Pop”, ieri, la UTA- Ripensia
Comentează 1

Sunt sigur că sunteți de părerea mea , cei care ați urmărit meciul de pe Motorul, că Enescu a fost filtrantul majorității paselor jucătorilor alb-roșii. Bine, e exagerat puțin titlul articolului, dar numele și prenumele ( Samba Benga) celor care au înscris , m-au determinat să le ofer aceste rânduri. Aș fi nedrept dacă l-aș omite pe Costin, un  fundaș dreapta  de doar 20 de ani, cu personalitate , putere și tinerețe , pe alt tânăr, căpitan ieri,  Copaci, sau chiar și pe  ” veteranul” Manea. Toți aceștia  împreună cu ceilalți coechipieri au reușit cum - necum să adauge trei puncte foarte importante în contul echipei lui Ionuț Popa.

Chiar și antrenorul arădenilor a recunoscut că această victorie a fost obținută pe fondul unei prestări mai puțin reușită, dar cu o vădită angrenare la efort din partea elevilor săi.
Secundul Cristi Păcurariu declara cu două zile înainte , la conferința de presă, că Ripensia joacă pe sisteme strânse ( blocuri) , dar foarte solide și că echipa timișoreană are o posesie foarte bună a mingii. Ceea ce s-a și văzut sâmbătă .

Sigur această victorie a UTA-ei va aduce la următorul meci disputat pe teren propriu mult mai mulț spectatori în tribune, chiar dacă prestația de ieri a cântărit mult mai puțin decât necestitatea victoriei

Foto: fcuta.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite