Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ramona Lile „Proiect PNRR câștigat pentru Școala Episcop Ioan Mețianu”

Ramona Lile „Proiect PNRR câștigat pentru Școala Episcop Ioan Mețianu”
Comentează 0

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad a aplicat și a câștigat un proiect în valoare de peste 600 de mii de lei din PNRR pentru dotări și echipamente digitale în cadrul proiectului Școala „Episcop Ioan Mețianu Arad, Școala mileniului 3”.

Investițiile vizează dotarea cu mobilier și echipament IT pentru clasele primare, precum și înființarea și dotarea unui laborator de informatică și a unui cabinet școlar de consiliere și asistență psihologică care să deservească pe elevii școlii.

„Este un proiect care va contribui la creșterea calității și diversificării ofertei educaționale, care va permite aplicarea unor metode și tehnici moderne de predare-învățare. Cu siguranță, cei mai încântați vor fi cei mici care vor putea folosi tehnologia la școală, iar cadrele didactice vor putea integra noile tehnologii în procesul de educare. Ceea ce dorim este ca cei mai mici membri ai comunității noastre să se bucure de cele mai bune condiții de învățare și să vină cu drag la școală” a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite