Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PUZ şi RLU pentru „Construire unități industrie nepoluantă, depozitare și servicii”

Primăria Municipiului Arad anunţă deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ, începând de astăzi, 17 martie 2023:

Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism Plan Urbanistic Zonal (P.U.Z.) și Regulament Local de Urbanism (R.L.U.) aferent: „Construire unități industrie nepoluantă, depozitare și servicii", Mun. Arad, extravilan, pe parcela identificată prin C.F. nr. 338628 – Arad - inițiativa primarului.

PUZ şi RLU pentru „Construire unități industrie nepoluantă, depozitare și servicii”
Comentează 0

„Proiectul de hotărâre se referă la aprobarea Planului Urbanistic Zonal și a Regulamentului Local de Urbanism aferent obiectivului de investiție: „Construire unități industrie nepoluantă, depozitare și servicii”, Mun. Arad, extravilan, pe parcela identificată prin C.F. nr. 338628 – Arad, cu următoarele date generale: beneficiari: CĂPRAR DAVID și MARTA, elaborator: proiectant general S.C. STACONS S.R.L., specialist cu drept de semnătură RUR, arh. CRAINIC Dorin, proiect nr. 26/2021.

Parcela propusă pentru refuncționalizare este identificată prin C.F. nr. 338628 – Arad şi constituie proprietatea privată a beneficiarilor CĂPRAR DAVID și MARTA, măsoară o suprafață totală de 13.252,00 mp. Prezentul Plan Urbanistic Zonal este valabil 3 ani de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

Documentaţia poate fi consultată: pe pagina de internet a instituţiei, acesând acest link, la sediul instituţiei, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, luni, marți, miercuri între orele 08:30 – 15:30, joi între orele 08:30 - 17:30, vineri între orele 08:30 - 14:00. Proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Serviciul Relaţii cu Publicul al instituţiei.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până la data de 27 03 2023 prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituţiei, la acest link, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: dezbaterepublica@primariaarad.ro sau prin poştă, pe adresa Primăriei Municipiului Arad, Bulevardul Revoluţiei, nr. 75.

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare vor fi publicate pe pagina de internet a instituţiei, aici.

Nepreluarea recomandărilor formulate şi înaintate în scris va fi justificată în scris. Pentru cei interesaţi există şi posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociaţie legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituţie publică până la data de 27 03 2023”, transmit reprezentanţii Primăriei Arad.

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite