Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Puncte, dar mai ales orgolii, la bătaie în derbyul Vestului. "Știm cu toții cât de important e acest joc"

Puncte, dar mai ales orgolii, la bătaie în derbyul Vestului.
Comentează 0

Primul duel a sezonului dintre Timişoara şi Arad în liga secundă se juca în tur, pe un teren Motorul aproape imposibil. A rezultat o remiză în noroi. Duminică, în oraşul de pe Bega UTA încearcă să obţină punctele extrem de necesare pentru a putea spera încă la o promovare directî. Adversarul este, conform clasamentului, de mâna a dooua, dar întrun asemenea duel primează origoliile mai mult decât orice statistică.

”Știm cu toții cât de important e acest joc pentru puncte, pentru suporteri, pentru tot ce înseamnă Arad, pentru tot ce înseamnă UTA. Ar fi frumos să câștigăm, ne-am menține pe locul 2 și vom avea șanse mari la promovare. E clar că Sepsi e favorită la poziția secundă, are un meci în plus de jucat. Dar noi abordăm fiecare meci în parte la victorie și vedem la final ce se va întâmpla. Duminică avem un avantaj, pot veni mulți suporteri de la Arad, ne vor susține, ne vor încuraja și sper să le oferim victorie”, a punctat antrenorul Laurențiu Roșu.

”Întâlnim echipă fără obiectiv, joacă doar pentru orgoliu și cred că presiunea mai mare e pe noi, suntem obligați să luăm cele trei puncte. Dar la UTA e tot timpul presiune, așa că mergem la victorie, ca la fiecare meci. Trebuie să câștigăm cu orice preț. Suntem conștienți de importanța jocului, dar ne-am gândit la acest meci abia după Clinceni”, a precizat căpitanul arădenilor, Alin Gligor.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite